2 4to9 daft punks

de 4to9 online mentaliteit

Vandaag willen we graag met jullie bespreken waar 4to9 voor staat. De vergelijking met working 9to5 van Dolly Parton is snel gemaakt, maar meer dan dat de naam vergelijkbaar is, is het niet. Uiteraard staan wij ook tussen 4 en 9 (en van 9 tot 5 zeker!) voor jou klaar, maar zo simpel is het niet. 

De naam 4to9 is ontstaan gedurende de opzet van onze digital agency. Als enthousiaste consultants willen wij snel impact maken en daardoor snel beslissingen nemen. Ook voor adverteerders is het belangrijk om snel op verandering in te spelen. Denk bijvoorbeeld aan de trend AI; als je daar nu nog niet mee gestart bent, ben je (al bijna) te laat. Daarom hebben wij onderzoek gedaan hoe wij sneller op beslissingen kunnen instappen. Op deze manier kunnen we de klant beter helpen.

Daar is de 4to9 mentaliteit uit voort gekomen. Dit bestaat uit 3 pijlers en dit kan ook wel onze belofte genoemd worden. In dit artikel staan we stil bij de 3 verschillende pijlers. Dit kan je minstens van ons verwachten in een samenwerking, maar we houden natuurlijk ook rekening met de 3P’s (lees ook dit artikel).

Een team van 4 tot 9 personen

Allereerst beginnen we met de pijlers van een klein team wat echt impact kan maken. Er zijn verschillende voordelen van een klein team en we geloven erin dat het begin is voor een samenwerking waar iedereen in zijn element zit, zowel jij als klant, maar ook ons interne team. We noemen hier een aantal voordelen. 

Communicatie & samenwerking

In kleinere teams is het over het algemeen gemakkelijker om effectief te communiceren. Iedereen heeft de kans om zijn of haar stem te laten horen en ideeën te delen. Er is minder kans op miscommunicatie en iedereen kan gemakkelijk betrokken worden bij de discussie. Tevens vinden we het belangrijk dat iedereen een gelijke stem heeft in het proces en dat introverte personen ook in het proces betrokken worden. Die hebben vaak ook erg goede ideeën en input, soms zelfs betere. Zodra de groepen groter worden dan 9 zal een proces steeds minder effectief worden en zullen er meer ‘overhead’ rollen gecreëerd worden en zullen beslissingen langer duren. Hierdoor ben je minder wendbaar en kun je minder goed op trends inspelen. Dit is iets wat essentieel is in een digital marketing landschap.

Flexibiliteit en wendbaarheid

Kleinere teams zijn over het algemeen wendbaarder en flexibeler. Besluitvorming kan sneller plaatsvinden en er is minder bureaucratie. Het is ook eenvoudiger om te reageren op veranderingen in de omgeving of de behoeften van een project. Met name binnen digital marketing is het van groot belang om wendbaar te kunnen handelen. Denk bijv. aan een innovatie als ChatGPT en andere AI tools. Als je daar niet direct mee start na constatering, ben je vaak al te laat. Door met kleine groepen te werken zorgen wij voor een performance groei door innovatie. Aan de andere kant kunnen we hierdoor ook snel schakelen als de performance tegenvalt. Denk hierbij aan het uitvallen van jouw website, waardoor we digital traffic niet meer kunnen laten converteren. Voor adverteerders is het essentieel dat het team altijd klaarstaat. Bij 4to9 staan we altijd voor je klaar.

4to9 is wendbaar

Creativiteit

Ondanks dat er bij deze pijler vooral gedoeld wordt op kleinere teams vinden wij het ook belangrijk om met teams van minstens 4 personen te werken. Op deze manier stimuleer je creativiteit en daag je elkaar uit om tot een optimaal resultaat te komen. Bij kleinere teams neemt het persoonlijke contact af en verdwijnen discussies. Ondanks dat het misschien efficiënter is, geloven wij er niet in dat het effectiever is. Dit betekent niet dat alle handelingen door 4 personen gedaan worden, maar dat belangrijke besluiten niet alleen genomen worden. Communicatie is hierin erg belangrijk.

Betere besluitvorming

In een team van 4 tot 9 personen is het vaak eenvoudiger om met elkaar overeen te komen en beslissingen te nemen. Het is gemakkelijker om verschillende perspectieven en standpunten te horen en daarop voort te bouwen. Dit kan leiden tot betere en meer doordachte beslissingen. Wij vinden het fijn om op deze manier te werken, zodat we sneller impact kunnen maken en dit kan minder goed met grote teams. Bij grote problemen werken we graag met teams van 4, zodat we snel beslissingen kunnen maken en daarmee het probleem kunnen oplossen. Zodra we meer richting de ‘dagelijkse’ gang van zaken bewegen, zullen we een team schalen naar 9 personen. Mochten we meer mensen nodig hebben, dan zal een project gesplitst kunnen worden om de effectiviteit te behouden. Een veel voorkomend probleem is dat een projectgroep met meerdere problemen bezig is en daarom zijn er veel personen nodig om effect te behalen. In dit geval is het beter om een team op te splitsen.

Uiteraard betekent de 4to9 mentaliteit ook dat we zeer flexibel zijn en ons kunnen schikken in de processen die jullie hanteren, echter geloven we dat kleinere teams effectiever zijn en daardoor kunnen we meer impact maken. Mocht je nog geen kleine teams hebben zullen we je dus proberen te overtuigen van deze methodiek en we kunnen ook helpen met een proces hoe daar wel te komen.

Ervaren en goed opgeleid team

De tweede pijler staat voor kwaliteit en dat doen we in deze markt enkel door met ervaren en goed opgeleid personeel te werken. Vanuit onze historie hebben we met veel verschillende teams gewerkt op verschillende klanten en hier hebben we veel uit opgemerkt. Doordat niet elke klant goed op de hoogte is van het vakgebied waarvoor hij of zij een bureau inhuurt (wat tevens logisch is) is het van belang dat het bureau hiervoor verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zien we dat het steeds lastiger is om goed personeel te vinden en daarom zijn wij ook genoodzaakt om personeel goed om te leiden. We zullen hier dus stilstaan bij senior en goed opgeleid personeel.

Ervaren team

In een arbeidsmarkt die nog nooit zo krap is geweest en waar digital marketing steeds meer groeit, kan een gebrek aan senioriteit niet ontbreken als pijler. In het verleden zagen we veel meer echte specialisten in de markt die de koppeling tussen data & media goed konden maken. Dit was tevens ook vereist om goede campagnes te voeren. Tegenwoordig worden digitale marketing tools steeds meer geautomatiseerd, waardoor specialistische kennis steeds minder nodig lijkt.

Echter is niets minder waar, een goede specialist brengt een kanaal namelijk naar een hoger niveau in maturiteit en weet ook hoe de koppeling gelegd moet worden met andere disciplines of trends in de markt. Dit is van groot belang voor het verbeteren van de totale performance. Denk bijv. aan het gebruik van AI om de campagne set-up van Google Ads campagnes te automatiseren. Dit wordt niet bedacht door een junior, maar hier is senior kennis voor benodigd. Bij 4to9 geloven we in de kracht van ervaren personeel om de performance van onze klanten te verbeteren. Dit omdat zij in staat zijn om de tools optimaal te benutten en trends vanuit de markt te kunnen koppelen. Tevens hebben ze vaak minder tijd nodig voor het besturen van de tools.

Goed opgeleid team

Binnen een start-up is het mogelijk om enkel met zeer senior personeel te werken, maar dit is niet eeuwig houdbaar. Het is niet erg om met juniors of mediors te werken, echter is het van belang dat deze juist ingezet worden. Trends die we op dit moment in de markt zien is dat juniors en mediors veel eindverantwoordelijke rollen hebben door een gebrek aan senioriteit en dit is een slecht teken. Niet alleen is er onvoldoende kennis op het account van de adverteerder, maar de mensen krijgen hierdoor ook onvoldoende begeleiding om te groeien. Dit zal enkel averechts werken.

opleiden digitaal personeel

Training

Om die reden stellen vinden wij de opleiding van collega’s en partners erg belangrijk. Door ontwikkelende collega’s kan een bedrijf namelijk doorgroeien en dat is erg belangrijk. We werken met een uitgebreid trainingsprogramma wat geleid wordt door seniors. Hierdoor kan er geen miscommunicatie ontstaan tussen bepaalde content en kan er duidelijk getraind worden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat werknemers kunnen leren op het account zonder dat de klant hiervoor moet betalen.

Wel is het van belang om teamleden op de klant te laten werken gezien praktijkvoorbeelden en coaching het best werkt om te groeien. Het is dus belangrijk om een gezonde mix van opleiding en senioriteit te combineren. Seniors krijgen meer uitdaging in hun werk door vooral te focussen op educatie & innovatie, terwijl juniors veel energie krijgen om hun opgedane kennis te gebruiken in échte werkzaamheden. Dus niet in test-accounts.

Jouw team

Ook geloven wij erin dat het belangrijk is dat de kennis niet alleen bij ons ligt. Wij werken graag in partnerships en dat betekent dat zowel de klant als 4to9 een cognitieve waarde heeft in de relatie. Doordat wij jouw team ook opleiden in de materie, is het mogelijk om tot een hoger niveau werk te komen. Wij geloven er namelijk in dat een samenwerking altijd tweerichtingsverkeer is. Op deze manier ontstaat er namelijk discussie en uit discussie komen vaak de beste ideeën.

Onderdeel worden van jouw team!

Als laatste vinden wij het erg belangrijk om onderdeel te worden van jouw team, want zonder dit kunnen we nooit optimaal samenwerken. We doen dit om optimale alignment tussen de business doelstelling en de vraag te creëren. Hierdoor begrijpen we elkaar beter, leren we van elkaar en kunnen we beter samenwerken. Dat verhoogd niet alleen het werkplezier, maar ook de effectiviteit van de samenwerking. Door elkaar goed te begrijpen gaat samenwerken altijd sneller. Er is voor dit type ook geen standaard werkwijze, al vinden we het wel fijn om ook bij jullie op kantoor te werken, maar dat is natuurlijk aan jullie.

Conclusie

Concluderend, de 4to9 mentaliteit is gebaseerd op drie pijlers die onze belofte aan klanten vertegenwoordigen. Ten eerste geloven we in het werken met een klein team van 4 tot 9 personen. Dit bevordert effectieve communicatie, flexibiliteit, wendbaarheid en stimuleert creativiteit. Het stelt ons in staat betere beslissingen te nemen en snel impact te maken zonder overmatige overheadrollen.

Ten tweede hechten we veel waarde aan ervaren en goed opgeleid personeel. Senioriteit is essentieel voor het begrijpen en verbeteren van de totale performance. Tegelijkertijd erkennen we het belang van het investeren in de opleiding en groei van juniors en mediors. Een uitgebreid trainingsprogramma, begeleiding en praktijkervaring op het account zorgen voor een lerende organisatie en stellen ons in staat om te groeien.

Als laatste streven we ernaar om onderdeel te worden van het team van onze klanten. Door nauw samen te werken, het creëren van optimale alignment en het begrijpen van elkaars doelstellingen, kunnen we effectief samenwerken en de gewenste resultaten behalen. We zijn flexibel in onze werkwijze en staan open voor het werken op locatie, waardoor de samenwerking nog soepeler verloopt. Door dit te doen behalen we ook performance in 4 tot 9 weken.

Met de 4to9 mentaliteit streven we naar efficiëntie, effectiviteit en een duurzame samenwerking. We begrijpen de uitdagingen van grote bedrijven en bieden een alternatief dat kostenbesparing, kwaliteit en impact maximaliseert. Als jouw partner in marketing streven we ernaar om jouw team te versterken en gezamenlijk succes te behalen. Kies voor de 4to9 mentaliteit en ervaar de voordelen van een klein, ervaren en betrokken team dat klaarstaat om jouw marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

De komende periode zullen we meer vertellen over ons verhaal. Wil je niks missen? Meld je dan voor onze nieuwsbrief.

Mocht je jezelf hierin herkennen en willen samenwerken? Vul dan ons contactformulier in.

93 gedachten over “de 4to9 online mentaliteit”

 1. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be
  delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 2. If you want to improve your knowledge only keep visiting this web page
  and be updated with the most up-to-date gossip posted here.

 3. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get
  three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from
  that service? Thanks!

 4. Explore the planet of male enhancement with Boostaro! Watch
  our in-depth overview of Boostaro pills, delving into its ingredients and benefits.
  Uncover the secrets behind this powerful supplement designed for men. Discover how
  Boostaro can elevate your performance and vitality. If you’re
  considering a male enhancement supplement, this Boostaro review is really a must-watch.

  Empower your journey to peak masculinity with Boostaro’s unique formula.
  Don’t miss out on the insights that can transform your vitality.
  Watch now!

 5. Appreciating the hard work you put into your blog and detailed information you provide.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.
  Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 6. Hi, i think that i noticed you visited my
  website so i got here to return the choose?.I am attempting to to find
  issues to improve my site!I suppose its good enough to use some of your concepts!!

 7. Magnificent items from you, man. I’ve have in mind your stuff previous to and you’re just too great.
  I actually like what you’ve obtained here, certainly like what you’re stating and the best way through which you assert it.
  You’re making it entertaining and you continue to take care of to stay it
  smart. I cant wait to learn far more from you. That is
  actually a wonderful web site.

 8. Discover the energy of ErecPrime in this comprehensive review!
  Dive into the world of male enhancement with ErecPrime pills, exploring the
  advantages and user experiences. Uncover the secrets behind ErecPrime’s unique supplement formula designed to improve male vitality.
  If you’re seeking a reliable solution for male enhancement,
  watch this video to find out about the promising results of
  ErecPrime. Elevate your confidence and performance with ErecPrime – your key to a far more satisfying intimate experience.
  #ErecPrime #MaleEnhancement #Review

 9. Explore the potency of Herpesyl in managing herpes symptoms with this specific
  informative video. Delve into comprehensive Herpesyl reviews, providing insights to the supplement’s potential
  for alleviating herpes-related issues. Discover how Herpesyl is specifically formulated to handle herpes
  concerns and gain valuable information on its usage for managing herpes symptoms.
  Stay informed and make empowered decisions regarding herpes management
  by watching this video: https://www.youtube.com/watch?v=xV7aiiTTA54.

 10. Explore the advantages of FlowForce Max, a cutting-edge prostate supplement, in this insightful review.
  Watch while the FlowForce Max reviews highlight the efficacy with this supplement in promoting prostate health
  and overall well-being. Discover how FlowForce Max’s unique formula sets
  it apart in the market. If you’re considering a
  prostate supplement, this video provides valuable insights in to the potential benefits
  of incorporating FlowForce Max into your daily routine.

  #FlowForceMax #ProstateHealth #SupplementReview

 11. It’s a shame you don’t have a donate button!
  I’d definitely donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for
  bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group.
  Talk soon!

 12. I’m curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?
  I’m having some minor security issues with my latest site and I would like to find something more safeguarded.
  Do you have any recommendations?

 13. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content
  I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it
  is popping it up all over the web without my permission. Do you
  know any ways to help reduce content from being
  stolen? I’d certainly appreciate it.

 14. Greetings! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d
  ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My site goes over a lot of the same subjects as yours and I believe
  we could greatly benefit from each other. If
  you are interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 15. Great post. I was checking continuously this blog and I’m
  impressed! Very helpful information specially the last phase :
  ) I maintain such information a lot. I was looking for this certain information for a very lengthy time.
  Thank you and good luck.

 16. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I
  have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I’m hoping you write again soon!

 17. Thanks for some other informative site. Where else may I am getting that kind of information written in such
  a perfect approach? I have a project that I am simply
  now operating on, and I have been at the look out for such info.

 18. Hi! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this post to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 19. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang
  of it!

 20. I like the valuable info you provide in your articles.

  I will bookmark your blog and check again here frequently.
  I’m quite certain I’ll learn many new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 21. Hi! I know this is sort of off-topic but I needed to ask.
  Does running a well-established blog like yours
  take a large amount of work? I am brand new
  to operating a blog but I do write in my diary every day. I’d like to start a
  blog so I will be able to share my experience
  and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 22. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of
  plagorism or copyright infringement? My website has a lot of exclusive
  content I’ve either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it
  up all over the internet without my permission. Do you know any methods to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

 23. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both educative and engaging,
  and without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The issue is something not enough people are speaking intelligently
  about. Now i’m very happy I stumbled across this in my search for something regarding this.

 24. Awesome site you have here but I was wanting to know if you
  knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed
  in this article? I’d really like to be a part of group where I can get opinions from other
  experienced individuals that share the same interest. If you have
  any suggestions, please let me know. Cheers!

 25. Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I am inspired!

  Very useful info particularly the last phase 🙂 I handle such information a lot.
  I was seeking this particular information for a long time.
  Thanks and best of luck.

 26. Spot on with this write-up, I actually believe that this site needs much more attention. I’ll probably
  be returning to see more, thanks for the
  info!

 27. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.
  Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to
  see a nice blog like this one today.

 28. I do believe all the concepts you have offered to
  your post. They’re really convincing and can definitely work.
  Nonetheless, the posts are very brief for starters.
  May you please extend them a little from subsequent time?
  Thank you for the post.

 29. Hello! I could have sworn I’ve visited this website before but after browsing through many of the articles I realized it’s new to me.
  Regardless, I’m certainly happy I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back often!

 30. When someone writes an article he/she keeps the idea of a
  user in his/her mind that how a user can understand it.
  So that’s why this post is outstdanding. Thanks!

 31. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for
  me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Outstanding work!

 32. I like the helpful info you provide on your articles.
  I will bookmark your blog and test again right here regularly.
  I’m quite sure I’ll learn many new stuff right right here!
  Good luck for the following!

 33. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Cheers!

 34. naturally like your web site but you have to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth on the other hand I
  will surely come back again.

 35. Your means of telling the whole thing in this
  paragraph is really good, every one be capable of without difficulty be aware of it, Thanks
  a lot.

 36. I enjoy what you guys are up too. This kind
  of clever work and reporting! Keep up the fantastic works guys I’ve included
  you guys to our blogroll.

 37. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m
  looking for something unique. P.S
  Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 38. Usually I don’t read post on blogs, however I would like
  to say that this write-up very compelled me to try and do it!
  Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great post.

 39. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I to find It really helpful & it helped me out a lot.
  I hope to give something back and help others like you aided me.

 40. I all the time used to read article in news
  papers but now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web.

 41. whoah this blog is wonderful i love studying your articles.

  Keep up the good work! You know, lots of individuals are hunting around for this
  information, you could aid them greatly.

 42. Hmm it seems like your website ate my first comment
  (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what
  I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any points for rookie blog writers? I’d really
  appreciate it.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven