SEO Specialist

Bij 4to9 werken we met de beste mensen uit de markt, en we streven ernaar de ideale plek te zijn voor hun ontwikkeling en groei, altijd in lijn met onze 4to9 kernwaarden.

Wat wij zoeken

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde vakidioten en echte specialisten die samen met ons de wereld van digitale marketing willen verkennen.

Het wordt jouw primaire doel om de organische zichtbaarheid van onze klanten te verbeteren en grote klantaccounts te leiden. Je bepaalt de strategie, implementeer je oplossingen en bewaak je deadlines.

We zoeken iemand die ervaring heeft met alle aspecten van SEO. Zowel op het gebied van techniek, content als autoriteit weet jij inzichten om te zetten in aanbevelingen. Tot slot draag je ook bij aan het innoveren van onze producten en diensten. We verwachten in deze rol dat je proactief samenwerkt met de klant om accounts te beheren en te optimaliseren, en het opmaken van rapporten op maat (indien nodig).

We verwelkomen je graag in ons authentieke en industriële kantoor in Amsterdam-West.  Je werkt bij ons vanuit kantoor, bij de klant of vanuit huis. We bieden de flexibiliteit om dit zelf in te vullen.

Wat je kan verwachten aan werkzaamheden

Het opzetten van complete SEO strategieën;
Het bepalen van doelstellingen en KPIs;
Het monitoren van resultaten en behalen van targets;
Het aansturen en leiden van accounts met meerdere andere kanaal specialisten;
Spotten van behoeftes en optimalisatiekansen bij klanten;
Het voorbereiden en geven van klantpresentaties;
Het begeleiden bij implementatie van optimalisaties.

Wat bieden wij je aan:

Sowieso de leukste omgeving van Amsterdam om te werken – we zitten in de Hallen in Amsterdam-West. Vanuit kantoor lunchen we samen en organiseren we borrels met mekaar en met de klant.

Ruimte voor trainingen en events
Met de leukste klanten werken
Innovatieve omgeving waar awards gewonnen worden
Werken met de beste mensen uit de markt
Goed verdienen
Flexibiliteit om vanuit kantoor en thuis te werken.
Connected TV 4to9
Scroll naar boven