Paid Marketing Specialist

Bij 4to9 werken we met de beste mensen uit de markt, en we streven ernaar de ideale plek te zijn voor hun ontwikkeling en groei, altijd in lijn met onze 4to9 kernwaarden.

Wat wij zoeken

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde vakidioten en echte specialisten die samen met ons de wereld van digitale marketing willen verkennen.

Als Paid Digital Specialist bij 4to9 creëer en implementeer samen met de klant je marketingplannen en beheer je een breed scala aan campagnes voor onze klanten, op het gebied van video, display, social en meer.

We verwachten in deze rol dat je proactief samenwerkt met de klant om accounts te beheren en te optimaliseren, en het opmaken van rapporten op maat. Wij zijn een team van ervaren consultants, die ervaring hebben met het opschalen van sociale, video- en displayactiviteiten voor enkele van de grootste merken in Nederland.

We verwelkomen je graag in ons authentieke en industriële kantoor in Amsterdam-west.  Je werkt bij ons vanuit kantoor, bij de klant of vanuit huis. We bieden de flexibiliteit om dit zelf in te vullen.

Wat je kan verwachten aan werkzaamheden

Duidelijk advies geven over digitale mediastrategie en te maken keuzes, op basis van brede digitale kennis en visie op performance en brand KPI’s;
Beheren, uitvoeren en meten van belangrijke digitale kanalen, waaronder sociale media, video en display;
Het delen van (data gedreven) inzichten aan het team en stakeholders bij de klant. Met als doel het optimaliseren voor conversie;
Campagnes beheren met behulp van belangrijke partners, zoals DPG, Mediahuis, AdAlliance, Talpa, Google Ads, DV 360, Meta, TikTok, Snapchat, Twitter, en meer.

Wat bieden wij je aan:

Sowieso de leukste omgeving van Amsterdam om te werken – we zitten in de Hallen in Amsterdam-West. Vanuit kantoor lunchen we samen en organiseren we borrels met mekaar en met de klant.

Ruimte voor trainingen en events
Met de leukste klanten werken
Innovatieve omgeving waar awards gewonnen worden
Werken met de beste mensen uit de markt
Goed verdienen
Flexibiliteit om vanuit kantoor en thuis te werken.
Connected TV 4to9
Scroll naar boven