Maak kennis met het 4to9 digital marketing team

Wij geloven dat een persoonlijke band erg belangrijk is in een samenwerking. Daarom werken wij met zeer kleine en vooral vaste teams. Geen geschuif met veel personen, maar een dedicated digital marketing team bestaande uit 4 to 9 mensen. Op deze manier stimuleren wij niet alleen creativiteit, maar ook resultaat. En dat doen wij binnen 4 tot 9 weken. Wil je meer weten over onze belofte? Neem dan contact met ons op.

Digitale marketing teamleden 4to9

Lars Postmus
Eigenaar &
Marketing Consultant

Doordat ik meerdere jaren ervaring heb als hands-on kanaalspecialist en jaren als strateeg heb gewerkt kan ik de connectie leggen tussen strategie en operationele doelen. Hierdoor ben ik in staat om op C-Level te sparren over de lange termijn strategie, terwijl ik die vervolgens implementeer in jou digital marketing organisatie. Daarnaast word ik vrolijk van innovatie en houd ik mij graag bezig met topics zoals duurzaamheid en artificial intelligence. Dit zijn topics die de markteer van de toekomst goed moet omarmen.

Erik Hornung
Eigenaar &
Marketing Consultant

Mijn klanten typeren mij voor mijn over-mijn-lijk ethos. Als het gefixt moet worden, wordt het gefixt. Doordat ik mijn communicatieve vaardigheden kan combineren met mijn specialistische kennis voor digital marketing en het bouwen van super effectieve marketing teams zorg ik ervoor dat ik meerdere media functies tot 1 persoon terugbreng. Hierdoor versnel ik het proces en behalen we snel resultaat.

Digital marketing vacatures

Bij 4to9 werken we alleen met de beste mensen uit de markt en daarom staan we altijd open voor sollicitaties van top-talenten. Ons model geeft jou als talent de flexibiliteit om te kiezen wat je wilt. Wil je in een vast dienstverband of voor ons werken als freelancer? Als je maar top kwaliteit levert en bijdraagt aan onze kernbelofte “binnen 4to9 weken zichtbaar resultaat”. Op deze pagina vind je meer over onze vacatures.

Scroll naar boven