4to9’s visie op People Education

marketing educatie

Wij vinden het belangrijk dat we een stimulator zijn voor jouw groei en dat betekent dat we onze kennis graag delen. Aangezien we gezamenlijk te werk gaan is het daarom van belang dat wij jou of jouw team ook kunnen opleiden. Op deze manier werken onze teams van 4tot9 personen optimaal samen en stimuleren we innovatie en groei door samen te werken.


Kanaaltrainingen

Wij zijn pro-inhousing en leiden graag jouw team op, om kanaaloptimalisatie helemaal zelf te doen. Wij supporten uiteraard op tactisch niveau en zorgen dat strategieën juist doorvertaald worden richting de operatie.

Digitale maturiteit

Om educatie goed vorm te geven maken wij gebruik van het digitale maturiteitsframework. Op basis hiervan kunnen we goed inzichtelijk maken waar training nodig is.

Duurzaamheid & AI

Dit zijn twee hele belangrijke buzzwords die elke marketeer moet ondervangen in zijn of haar digitale strategie. Door onze drang tot innovatie zijn wij goed op de hoogte en zorgen we dat jij deze topics naadloos implementeert in jou strategie en executie. Hiermee steel je de show!

Marketing Team Set-Up

Of jou nou een grote corporate bent of een scale-up. Het inrichten van jou team en bijbehorende structuur is erg belangrijk. Wij helpen hier graag mee en zorgen dat je flexiblel, innovatief, maar vooral effectief bezig bent.

Terug naar alle digitale diensten.

Meer leren over People Education?

Lees onze blogs en bekijk ons klantwerk:

Altijd op de hoogte zijn van het laatste 4to9 nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven