4to9’s visie op Digitale Marketing Strategy

purpose & digitale strategie

Vanuit 4to9 respecteren we jouw bedrijfsstrategie, echter is het wel van belang om deze marketing strategy juist door te vertalen richting een digitale marketing strategy oftewel marketing-tactiek. Door dit juist te doen worden lange termijn doelen goed ingezet op de korte termijn en wordt er altijd gestuurd op de juiste KPI’s, op basis van de juiste inzichten. Wij zorgen ervoor dat dit juist gebeurt en bouwen hiervoor het fundament. Zo zorg je dat de korte termijn doelen behaald worden en jouw merk’s purpose ook intact blijft.


Tactiek

Door tactiek te verbinden met jouw strategie en operatie zorgen we ervoor dat er altijd op de juiste KPI’s wordt gestuurd.

Digitale maturiteit & transformatie

Digital is nou eenmaal de maatstaf en daarom kan je er maar beter in groeien. Wij begeleiden jou in jouw groei tot een organisatie in de hoogste maturiteit

Marketing-stack

Wij adviseren jouw over het gebruik van tooling om voorop te blijven lopen. Beschikt jouw toolset over de juiste facetten om over 5 jaar NOG voorop te lopen?

OGSM & OKR

Door onze jarenlange ervaring als strategisch consultants zijn wij ijzersterk in strategische methodes als OGSM & OKR. Wij helpen jou graag met opstellen en begeleiden van jouw doelstellingen, ook op organisatorisch niveau.

Terug naar alle digitale diensten.

Meer leren over Digitale Marketing Strategy &

Purpose? Lees onze blogs en bekijk ons klantwerk:

Altijd op de hoogte zijn van het laatste 4to9 nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven