4to9’s aanpak voor digital performance in 4 tot 9 weken

Hoe is het om met 4to9 samen te werken? Dankzij onze unieke en doeltreffende aanpak zorgen we ervoor dat jouw problemen snel worden opgelost en dat de eerste resultaten al binnen 4 tot 9 weken zichtbaar zijn. Omdat we het proces helder en transparant bekijken en dit vaak vergelijkbaar is voor onze partners, krijg je alvast een voorproefje van hoe een samenwerking met 4to9 eruit kan zien. Dit geldt voor bijna alle dienstverleningen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Voortraject

Briefing & audit


Na het tonen van interesse plannen we snel een afspraak in om de wensen duidelijk te krijgen. Als er al kanaalactiviteiten lopen, voeren we meteen een audit uit. Daarna stellen we gezamenlijk de scope vast voor de eerste periode, met als doel een probleem op te lossen en resultaten te behalen.
Wat we bespreken in de scope:
– Het budget (fixed, uurtarief, ons maakt het niet uit)
– De verwachte performance (op basis van de audit)
– Het team (what you see is what you get!)

Eerste 4 tot 9 weken

Onboarding & Digital Performance


We beginnen de samenwerking en stellen de werkstructuren in. Onze focus ligt in eerste instantie op het initiële probleem, en we houden jullie wekelijks op de hoogte van de resultaten. Bovendien staan we open voor samenwerking op kantoor, maar alleen als dat gewenst is. Na 4 tot 9 weken evalueren we de samenwerking en laten we zien welke meerwaarde we hebben geleverd.

Na 9 weken

Ongoing samenwerking digital performance


Na de evaluatie stellen we de scope voor de langere termijn vast en streven we naar een structurele samenwerking. Dit doen we op basis van jullie wensen, maar in onze ideale situatie zorgen we ervoor dat er regelmatige contactmomenten zijn om optimalisaties, innovaties en nieuwe kansen te bespreken.

Ritmes

QBR’s of HBR’s


We willen graag ons eigen werk en de samenwerking eens per kwartaal of halfjaar evalueren. Jullie feedback is voor ons van groot belang en we nemen deze zeer serieus. Daarnaast horen we graag van onze partners hoe het met de business gaat en kijken we samen vooruit. We zijn altijd flexibel en bereid om de scope aan te passen.

Onze samenwerkingsstructuren

In een ideale situatie streven we naar een vaste samenwerking op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ons belangrijkste doel is jouw probleem oplossen, of dit nu op korte termijn is of niet. Wil je meer informatie over de diensten die we aanbieden? Kijk dan eens hier.

Structureel

In een vaste samenwerking leggen we een passende samenwerkingsstructuur vast waarin we als partners streven naar een verbeterde digitale performance en maturiteit. We maken gebruik van diverse diensten op verschillende niveaus en, indien nodig, met verschillende teams. De basis hiervan ligt bij de reguliere prestatiekanalen binnen media.Consultancy

Als je als partner een eenmalig probleem hebt en hulp zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons senior personeel heeft de ruimte om zich voortdurend te innoveren, waardoor we vooroplopen in de markt en je op zeer specifieke onderwerpen kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan relevante thema’s zoals AI en duurzaamheid, maar ook aan de training van jouw inhouse team of het vertalen van jouw bedrijfsstrategie naar een operationeel mediaplan met de juiste KPI-instellingen. Wij staan voor je klaar!

Interim/freelance

Wij begrijpen het maar al te goed: soms moet een tijdelijke positie worden ingevuld. Bij 4to9 beschikken we over zeer gespecialiseerd personeel dat graag helpt bij het tijdelijk oplossen van jouw uitdaging.


Operatie


Het vinden van ervaren personeel vormt vaak een van de grootste uitdagingen binnen digitale marketing. Bij 4to9 beschikken we over een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten die graag te hulp schieten bij het oplossen van jouw digitale vraagstukken. Dit kan binnen al onze dienstverleningen plaatsvinden. Of je nu tijdelijk of structureel ondersteuning nodig hebt in de operatie, 4to9 staat voor je klaar als partner.


Scroll naar boven